Keukens

Keukens

Als spuiterij staan wij klaar voor de particulier en voor bedrijven. Het renoveren van een keuken is te realiseren door de bestaande keuken over te laten spuiten in nagenoeg alle kleuren. Uw voordeel kan flink oplopen ten opzichte van nieuwe panelen of keukens, deze kosten veel meer dan het laten overspuiten van de bestaande delen. Ook als de plasticlaag/folielaag van de deurtjes loslaat kunnen wij uw keuken overspuiten, de loslatende folie word door ons verwijderd en de kale MDF deurtjes worden dan voorzien van een nieuwe laklaag. Een ander voordeel hiervan is dat de moeilijk schoon te maken folie is vervangen door eenvoudiger te reinigen 2 componenten lak.

Loslatende folie op de paneeltjes van een keuken is een veel voorkomend euvel, een probleem die door ons verholpen kan worden. Als spuiterij kunnen wij dit herstellen door de folie te verwijderen en dan uw deur en lade fronten te spuiten. Het zelf proberen om de folie weer vast te plakken zal nauwelijks een goed resultaat geven, een hobbelig oppervlak en snel weer loslaten zal het resultaat zijn. De door ons gespoten deurtjes zullen wel een mooi en strak aanzien geven. Meestal is het niet nodig de fronten aan twee kanten te laten spuiten, de achterkant is niet met een folie beplakt maar is voorzien van een laklaag.

Het loslaten van de folie gebeurd al na enkele jaren, vaak al na een jaar of 5-6, dus uw apparatuur is nog goed werkend en de deurtjes en paneeltjes hangen nog goed in de scharnieren, waarom dan nieuw kopen als spuiten hetzelfde resultaat geeft. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Dit is een fractie van de kosten die een nieuwe keuken of vervangen van deurtjes met zich meebrengt.

Voorbeelden:

Volg ons ook op

ADRES
Frankenweg 1
7051 HV Varsseveld

CONTACT
Telefoon: 0315 - 24 12 86
Mobiel: 06 - 51 695 374
Fax: 0315 - 24 39 64
E-mail: info@janssenschilders.nl