Over ons

 

Over Schildersbedrijf Janssen

Schildersbedrijf Janssen, een modern AF Erkend Schildersbedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in Varsseveld en omgeving.

Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf met een team van goed opgeleide en ervaren vaklieden die ervoor zorgen dat uw opdracht zorgvuldig en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.


Schilderwerken, glaswerken, wandafwerking en spuitwerken behoren tot onze hoofdactiviteiten. Vanuit een uiterst modern bedrijfspand aan de Frankenweg nummer 1 te Varsseveld bedienen wij vele klanten waaronder particulieren, VVE’s, bedrijven, aannemers, en beheerders van onroerend goed.

 

Onderhoudsschilderwerk, van inspectie tot het opstellen en uitvoeren van meerjaren onderhoudsplannen, bij Schildersbedrijf Janssen bent u aan het juiste adres.

Indien nodig voeren wij naast het schilderwerk ook klein timmerwerk uit. Voor grotere onderhoudswerkzaamheden werken wij samen met gespecialiseerde onderhoudsbedrijven.

 

Naast het uitvoeren van schilderwerk is het spuitwerk een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Keukens, winkelinrichtingen, meubels maar ook het gronden van kozijnhout e.d. behoort tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om demontabele onderdelen te behandelen in onze werkplaats onder ideale omstandigheden.

Volg ons ook op

ADRES
Frankenweg 1
7051 HV Varsseveld

CONTACT
Telefoon: 0315 - 24 12 86
Mobiel: 06 - 51 695 374
Fax: 0315 - 24 39 64
E-mail: info@janssenschilders.nl