Spuitwerken

Spuitwerken

Schildersbedrijf Janssen is specialist op het gebied van meubel- en interieurspuiten voor particulieren en bedrijven..

 

Vanuit een moderne spuiterij spuiten wij bijna elk object keukens, meubelen, deuren, kasten, trappen en radiatoren maar ook kozijnen, luiken u kunt het zo gek niet bedenken, in de gewenste kleur en/of structuur op de meest uiteenlopende ondergrond, voorzien van een hoogwaardige afwerking. Al het mogelijke materiaal kan voor u gespoten worden in vele duizenden kleuren zowel in mat, zijdeglans, hoogglans of in speciale effecten, te weten: spettertechniek, metallic of kleur beitsen. U kunt bij ons ook blank lakwerk laten spuiten.

 

In onze moderne speciaal ingerichte spuiterij kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen, Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke kwaliteits lakken die speciaal ontwikkeld zijn voor deze branche. Ook word rekening gehouden voor welk doel de te spuiten voorwerpen gaan dienen. Denk hierbij aan kinder / baby artikelen, speelgoed enz.

Dit doen wij zowel voor de keukenindustrie als voor meubel- en interieurbouwers en collega schildersbedrijven, U kunt bij ons ook beschadigde meubels opnieuw laten kleuren en lakken.


Onze opdrachtgevers zijn particulieren, winkeliers, aannemers, meubelmakers, interieurbouwers, standbouwers, architecten en collega schildersbedrijven.


Particulieren: Bent u uitgekeken op de kleur van uw huidige interieur?

Dan hebben wij de juiste oplossing voor u: Laat uw interieur overspuiten!


Bedrijven: Uw klant tevreden houden door onbewerkte meubels in de kleur naar wens te laten spuiten?

Snelheid is belangrijk, wij realiseren dit voor u!

Volg ons ook op

ADRES
Frankenweg 1
7051 HV Varsseveld

CONTACT
Telefoon: 0315 - 24 12 86
Mobiel: 06 - 51 695 374
Fax: 0315 - 24 39 64
E-mail: info@janssenschilders.nl