Schilderwerken

Schilderwerken

Buitenschilderwerk:

Uw woning of bedrijfspand verdient de uitstraling die bij het karakter en de omgeving past.

Een woning die goed in de verf zit is niet alleen mooi om te zien maar heeft bovendien een grote meerwaarde. Voor het behoud van deze meerwaarde is regelmatig onderhoud nodig. Het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning staat immers bloot aan weersinvloeden (regen, zon enz.).

Alvorens wij u een passende offerte kunnen aanbieden inventariseren wij uw wensen en onderwerpen uw woning aan een grondige inspectie. 

Wij zijn van mening dat buitenschilderwerk en goed onderhoud hand in hand gaan en zodoende onverwacht hoge kosten kunnen voorkomen.

Hiervoor heeft Schildersbedrijf Janssen het zogenaamde Janssen Onderhoudsplan ontwikkelt. Dit plan biedt u inzicht in de toekomstige onderhoudskosten. Voor u betekend dit minder denk- en planwerk en een gegarandeerde uitstekende conditie van uw onroerend goed.

 

Binnenschilderwerk:

Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur en u kunt hiermee uw eigen sfeer creëren. Kleur en kleuraccenten spelen daarbij een belangrijke rol. Belangrijk is dat u zich prettig voelt. Naast verfraaiing dient dit echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Volg ons ook op

ADRES
Frankenweg 1
7051 HV Varsseveld

CONTACT
Telefoon: 0315 - 24 12 86
Mobiel: 06 - 51 695 374
Fax: 0315 - 24 39 64
E-mail: info@janssenschilders.nl