Onderhoudsplan

Schildersbedrijf Janssen onderhoudsplan

Om uw woning of bedrijfspand ook in de komende jaren in goede staat te houden is er regelmatig onderhoud nodig aan het schilderwerk. Het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning staat immers bloot aan weersinvloeden (regen, zon).

Hiervoor hebben wij een onderhoudsplan ontwikkeld, het zogenaamde Janssen Onderhouds Plan. Dit plan maakt inzicht in de verwachten onderhoudskosten en momenten en is gebaseerd op onze ervaring in de praktijk en inschatting tijdens de uitvoering van recente werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand.

Vaste klantenkorting

Voor u betekend dit minder denk- en planwerk (onderhoud aan uw onroerendgoed wordt door ons d.m.v van een werkplanning ingepland) en een gegarandeerde uitstekende conditie van uw onroerend goed. Daarnaast bent u verzekerd van maatwerk, deskundige vakmensen, kwaliteitsmaterialen, en uitgebreide garanties.
Voor ons betekend dit een efficiënte planning van ons werk, van dit voordeel profiteert u ook want bij iedere vervolgbeurt ontvangt u een vaste klantenkorting.

Gekwalificeerde winterschilders

Wij benaderen u in het jaar dat het onderhoud gepland staat. U ontvangt vooraf van ons een prijsopgave gebaseerd op het onderhoudsschema en geeft ons per keer de opdracht. Dat betekent dat u dus vooraf nergens aan vast zit. Opdrachtverstrekking zal steeds vooraf geschieden. Betaling gebeurt achteraf.

Voorbeeldsplanning:

In 2016 is uw woning of bedrijfspand is geïnventariseerd en er is een complete schildersbeurt uitgevoerd.

Jaar

 2016

 2017

 2018

 2019

 2020

 2021

 2022

 2023

 2024

 2025

 Controle / reinigen

 

       X

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bijwerkbeurt

 

 

 

        X

 

 

 

 

 

 

 Controle

 

 

 

 

       X

 

 

 

 

 

 Herschilderbeurt

 

 

 

 

 

 

       X

 

 

 


Tijdens de controle en bijwerkbeurten wordt al het schilderwerk gereinigd en waar nodig bijgewerkt. Bij de herschilderbeurten worden alle onderdelen helemaal geschilderd.

Voordelen:

  • Een perfect onderhouden huis is meer waard en verlengt de levensduur van uw woonhuis.
  • U weet van te voren wanneer er onderhoud gepleegd wordt.
  • U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave en geeft opdracht per keer.
  • Uw woning staat altijd strak in de verf.
  • Planmatig onderhoud is levensduur verlengend en daardoor beter voor het milieu.
  • En natuurlijk……..een aantrekkelijke korting!

 

Kiest u voor ons Onderhouds Plan dan kiest u voor zekerheid. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het Onderhouds Plan natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het Onderhoud Plan overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Volg ons ook op

ADRES
Frankenweg 1
7051 HV Varsseveld

CONTACT
Telefoon: 0315 - 24 12 86
Mobiel: 06 - 51 695 374
Fax: 0315 - 24 39 64
E-mail: info@janssenschilders.nl